Android notifications.

User avatar
Princess|ComPet
Posts: 273
Joined: Wed Jul 27, 2016 2:26 pm
Location: Unicorn Island

Re: Android notifications.

Postby Princess|ComPet » Tue Mar 06, 2018 11:33 am

ZeroHero wrote:
Princess|ComPet wrote:
ZeroHero wrote:"Your pets are ..." ready or waiting, cant remember the correct wording, but I have received this notifaction today while all notifications are turned off inside the game. So back to plan B and turned them off via phone notifications.


Oh no! We have to sort that out. Thanks for posting this : )


Indeed you need to do it. Still happens. (not sure atm if bug or intended to force ppl to check the game even if all notification are diabled) Hope its a bug. ^^


That's a bit odd. It should be sorted out. Will double check with the others. Thank you for letting us know once again.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I eat rainbows.
ZeroHero
Posts: 32
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: Android notifications.

Postby ZeroHero » Tue Mar 06, 2018 12:02 pm

Not sure why it happenes, happened to me only twice since the update.
I still have dissabled all notification via game but not from phone, trying to catch the "why" in that case.
ZeroHero
Posts: 32
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: Android notifications.

Postby ZeroHero » Tue Mar 06, 2018 6:38 pm

Are there any notifications shortly before session ends?
Do all the notifications have the same textmessage?
User avatar
Treb
Posts: 139
Joined: Sun Oct 01, 2017 9:40 pm
Location: USA

Re: Android notifications.

Postby Treb » Tue Mar 06, 2018 11:51 pm

"...Connecting to Random Error Message Server.."
<repeat>
<wait>
<repeat>
<wait>
<repeat>
<wait>
"You were disconnected from your last battle, please check fight logs for results".
<wait>
<repeat>
ZeroHero
Posts: 32
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: Android notifications.

Postby ZeroHero » Fri Mar 09, 2018 1:48 pm

Just to update it.
I didn´t have any notifications for a while now. So it whether has something to do with notifications at end of the month or if the game was just updated/reinstalled.
User avatar
Treb
Posts: 139
Joined: Sun Oct 01, 2017 9:40 pm
Location: USA

Re: Android notifications.

Postby Treb » Sat Mar 10, 2018 12:24 am

Whenever you see that "upgrade" notice after launching client..

For many of the major CP updates/releases you must redownload the application from the ComPet website and install.. overwriting your existing client. Be sure that *after* you have reinstalled/overwrote your client that you launch CP using the *NEW* icon on your desktop or wherever you were starting CP from before ;> I've experienced at least a couple client updates that did not remove my old CP desktop shortcut...
ZeroHero
Posts: 32
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: Android notifications.

Postby ZeroHero » Sat Mar 10, 2018 2:12 pm

1. received a notification again at 15:03 and made a support case ingame.

2. I allways uninstall game first before downloading and installing the new version from the compet website.

**Edit:
According to forum time first notification was on 10.03.2018 at 16:03
Received one more today on 11.03.2018 at 12:11 (forum time)
13.03.2018 at 12:11 (forum time)

***Edit 2:
I am confused with your forum times atm.

If I am logged out it says that this post was from:
Postby ZeroHero » Sat Mar 10, 2018 2:12 pm

if I am logged in it says:
Post by ZeroHero » Sat Mar 10, 2018 4:12 pm
Last edited by ZeroHero on Tue Mar 13, 2018 10:16 am, edited 3 times in total.
User avatar
Treb
Posts: 139
Joined: Sun Oct 01, 2017 9:40 pm
Location: USA

Re: Android notifications.

Postby Treb » Sun Mar 11, 2018 1:48 am

ZeroHero wrote:1. received a notification again at 15:03 and made a support case ingame.

2. I allways uninstall game first before downloading and installing the new version from the compet website.


Another issue I had personally.. in earlier patch/releases.. was that I seemed to be "downloading" the exact same client installer as previously downloaded. Still uncertain if it was a local browser cache issue or if it was related to the CP website or my account. Either way, I WAS able to resolve this on at least two occasions by visiting the CP download page using a second browser to download the client installer.

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests